Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,406 $

Próbababának álcázta magát a lengyel betörő, de lebukott

A butik kirakatában akadtak rá a rendőrök.

Fotó: Vadászkalap egy próbababán a FeHoVa PLUSZ fegyver-, valamint horgászati és vadászati vásáron az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon a budapesti Hungexpón 2021. szeptember 30-án. MTI/Balogh Zoltán
Epic

Czinder Tímea

Szerkesztő

Körülbelül egymillió forintnak megfelelő kárt okozott az a lengyel férfi, aki egymás után több boltba is betört Tarnowskie Góryban. A legtöbb üzletből pénzt vitt el, de akadt olyan eset is, hogy elektronikai berendezésekkel távozott – derült ki a városi rendőrség közleményéből.

A rendőröknek végül akkor sikerült elfogniuk, mikor egy ruhaüzletben történt betöréshez riasztották őket. A butik átvizsgálása során kiderült, a rabló még a helyszínen tartózkodik, és próbababának próbálja álcázni magát a kirakatban – számolt be a Telex. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

A 36 éves férfit elfogták, és hat esetben emeltek vádat ellene, miután három másik betörés is a nevéhez köthető. Az otthonában történt házkutatás során ellopott elektronikai berendezéseket, marihuanát és amfetaminokat is találtak, ezért kábítószer illegális birtoklásáért is felelnie kell, így összesen akár tíz év börtön is várhat rá.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.