18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,326 $

Megkéselte édesanyját és nagynénjét, mert elromlott a mobiltelefonja

Életveszélyes sérüléseket okozott szeretteinek egy férfi, aki pénzt követelve támadott rá édesanyjára és annak nővérére.

...svg content...Twenty20
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A 20 éves, munkanélküli vádlott egy gyöngyösi társasház emeleti lakásában albérletben élt az édesanyjával és a nagynénjével. 2021. április 13-án, dél körül a fiú a konyhában 5.000 forintot kért az édesanyjától, mert ki kellett fizetnie a mobiltelefonja javítási költségeit – írta az ugyeszseg.hu.

Az anya nem adott pénzt a gyermekének, aki ezért megharagudott rá, egyre erőszakosabban követelte az összeget, majd felkapott egy közel 13 cm pengehosszúságú konyhakést, és azzal felé vágott úgy, hogy meg is sebezte a jobb kezét. Mindezt látta a sértett nővére, aki a húga védelmére kelve dulakodni kezdett a vádlottal. Ennek során a férfi előbb mellkason, majd hastájékon szúrta a nagynénjét, aki testüreget megnyitó életveszélyes sérüléseket szenvedett. Soron kívül Több mint ötvenszer szúrtak meg egy 15 éves fiatalt Franciaországban, majd élve felgyújtották

A késelés után a terhelt magához vette az anyja működő mobiltelefonját, és azt zsebre vágva távozott a lakásból. A rendőrök nem sokkal később az utcán fogták el őt.

A vádlottat – részben az általa gyakran használt tudatmódosító szerek hatására kialakult – sérült személyiségszerkezete a cselekmény elkövetésekor enyhe fokban korlátozta magatartása következményeinek teljes körű felismerésében, illetve az ennek megfelelő cselekvésben.

A Heves Megyei Főügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével és életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja az elkövetőt.

A vádhatóság azt indítványozta, hogy a terhére rótt bűncselekmények miatt – melyek maximális halmazati büntetési tétele 15 évi szabadságvesztés – a törvényszék a tárgyaláson főbüntetésül végrehajtandó börtönbüntetést szabjon ki a férfival szemben.

Azahriah bejelentette ideiglenes visszavonulását

A fiatal előadóművész pihenésre és fejlődésre hivatkozva tart szünetet karrierjében.

Több mint ötvenszer szúrtak meg egy 15 éves fiatalt Franciaországban, majd élve felgyújtották

Kegyetlenül meggyilkoltak egy 15 éves fiút a dél-franciaországi Marseille-ben, ami újabb bizonyítéka a városban dúló kábítószerrel összefüggő erőszaknak.

Tajvanon új irányt vett a szórakoztatás, kínai inváziót feldolgozó művek kerültek előtérbe

A tajvani szórakoztatóipar korábban tabuként kezelt témája, a potenciális kínai invázió most a könyvektől a társasjátékokig számos platformon megjelent.