Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,21 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
64,339 $

Koroknyai Virág szuper-szexi medencés képei: a gyönyörű arcú lány

A magyar modell és szépségkirálynő medencés képeket posztolt, amik a tőle megszokott igényességet árasztják magukból. Még mindig gyönyörű 2017 Magyarország Szépe.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar modell és szépségkirálynő medencés képeket posztolt, amik a tőle megszokott igényességet árasztják magukból. Még mindig gyönyörű 2017 Magyarország Szépe.

Koroknyai Virág teljesen megérdemelten lett 2017-ben Magyarország Szépe. A még mindig csak 23 esztendős modell gyerekkora óta ismeri a szakmát, ahol ért már el nagyobb sikereket is. Joggal lehet büszke ezekre az eredményekre. Soron kívül Kiszabadították az Adácsnál kisiklott tehervonat mozdonyvezetőjét

Virág az Instagramon keresztül is aktív, ahol sok vidám képet osztott már meg magáról. Egy igazán kedves személyiség, aki a természetes szépségével tökéletes reklámarc. Emellett a vonalai is minden szempontból ideálisak a modellkedéshez.

Természetesen sokat is tehet ezért az edzésekkel és a megfelelő, egészséges táplálkozással. Ez mind elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki egy igazán sikeres karriert tudhasson a neve mellett. Reméljük, hogy Virág még ennél is sikeresebb lesz, és nagyobbnál nagyobb munkákat kap majd, amivel még inkább felteszi a hazáját a modelltérképre.

Nemrég medencés képeket posztolt a közösségi médiás platformján keresztül. A fürdőruhát mintha csak neki tervezték volna, ami tökéletes összhangot mutat a karakterével. A megvilágítás, a haj, a smink… Minden passzol, szép munka!

View this post on Instagram

See you at the pool✌🏼

A post shared by 👑Miss World Hungary 2017👑 (@viragkoroknyai) on

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/igy-feszul-dallos-bogi-formas-testere-az-uj-egyedi-edzoruhaja/

Eddig még nem látott iPhone-t dobhat piacra az Apple

Egy friss elemzői jelentés szerint az Apple egy karcsúbb, kisebb kijelzővel rendelkező iPhone modellt dobhat piacra 2025-ben.