Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,59 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,50 Ft
Bitcoin
66,442 $

Messi máris kigyógyult a koronavírusból, visszatérhet a PSG-hez

Lionel Messi elhagyta Argentínát, hogy visszatérjen a Paris Saint-Germainhez, miután negatív lett a koronavírus-tesztje.

...svg content...Fotó: EPA/Ian Langsdon
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Mindössze pár nappal korábban derült ki Lionel Messiről, hogy koronavírusos, ezért hazájában, Argentínában maradt a felépülése idejére.

Azonban nem tartott sokáig a kihagyás, ugyanis a 90Min azt írja, a játékos újabb tesztje már negatív lett, sőt, már el is indult Európába, hogy visszatérjen a PSG-hez. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Messit számos orvosi vizsgálatnak fogják alávetni, miután visszatért a francia fővárosba, ez azonban annak a protokollnak a része, amelyen minden koronavírusból kigyógyult játékos átesik.

A klubnál optimisták, hogy Messi tünetmentességére való tekintettel az argentin hamar visszatérhet az edzésekhez, sőt, talán még a Lyon ellen is pályára tud lépni vasárnap.

A PSG az első helyen áll a tabellán, 13 pontra a második helyezett Nizzától, míg a Lyon a 13. helyen tanyázik, miután az őszi idényben 18 meccsen mindössze hat győzelmet szerzett.