Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,91 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,79 Ft
Bitcoin
69,284 $

Luxusautóval csapódtak hídfőnek Medgyesen, az egyik gyerek nyílt törést szenvedett

Kedd este kilenc személy, közük négy gyermek sérült meg, amikor egy luxusautó hídfőnek csapódott Medgyesen.

...svg content...Fotó: Rendőrök dolgoznak az M1 autópályán, az M0 autóút Románia és Szerbia felé vezető lehajtójánál, ahol a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott kormányzati intézkedések alapján lezárták a Budapest felé vezető utat a Magyarországon átvonuló külföldi vendégmunkások előtt 2020. március 18-ra virradó éjjel. MTI/Lakatos Péter
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

A helyszínen mind a kilenc sérültet ellátták és a medgyesi kórház sürgősségi osztályára szállították. A sérültek között volt két nő és három férfi, valamint három gyermek és egy pár hónapos kisbaba is.

Többségük fejsérülést és agyrázkódást szenvedett, viszont az egyik 11 éves gyermeket a Nagyszebeni Megyei Sürgősségi Kórházba kellett szállítani a nyílt combtörése következtében. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Duterte: „Öljetek meg, börtönözzetek be, de én bocsánatot kérni ugyan nem fogok”

A gépjárművet egy 69 éves férfi vezette, aki az ütközés folytán beszorult az autó roncsába, így a műszaki mentőknek kellett őt kiszabadítaniuk. A mentés során eszméleténél volt és végig együttműködött a hatóságokkal – írta a Maszol.

A katasztrófavédelem közleményéből azt is megtudhattuk, hogy az autóvezető külföldi állampolgár, és a rendőrök azóta is vizsgálják a baleset pontos körülményeit.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.