Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,965 $

Nem semmi: Tóth Andinak Ford Mustangja lett, nagyon komoly a verda (videó)

Tóth Andi megmondta, egy nap Ford Mustangja lesz, és most meg is valósította a nagy álmát, ráadásul nem is akármilyen külsővel.

Fotó: Unsplash/Joni Rajala
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az autók még mindig nagyon nagy szerepet játszanak az emberek életében, és nemcsak a közlekedés miatt. Sokan álmodozunk különféle autókról, és nem egy esetben ezekre a tárgyakra teszünk félre.

Sokszor gyerekkori álmok köthetőek ezekhez autókhoz, amik rendkívül különlegesek számunkra. Nincs elérhetetlen álom, és ha sokat teszünk érte, akkor valóban elérhetjük, amit igazán akarunk. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Tóth Andi gyerekkora óta sztár, megélt pár nagyon nehéz időszakot, és még mindig rendkívül fiatal. Az utóbbi időben igen jól alakultak a dolgai, nagyon foglalkoztatottá vált,és köztudott, hogy szereti az autókat.

Salma Hayek bombasztikus dekoltázsa minden képzeletet felülír és felülmúl

A nagy kedvence a Ford Mustang, amely egy igazi amerikai klasszikus. A jelek szerint most beteljesült az álma, és lett egy saját „lova”, ami ráadásul egy nagyon különleges festést kapott, így könnyű lesz kiszúrni Andit az utakon.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.