Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,81 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
454,32 Ft
Bitcoin
64,329 $

Káprázatosan nézett ki Tóth Gabi az újévi fellépésén a Sugarbird ruhájában

Tóth Gabi karrierje csúcsának közelében járhat, megtalálta azt az utat, amit mindig is keresett, mind mentálisan, mind zeneileg, mind lélekben és stílusban.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi megállíthatatlanul halad előre, az egyik legkeresettebb előadóvá vált az évek alatt, de sok támadást is kap a közösségi médián keresztül. Odakint ezzel nem kell szembesülnie, mivel az internet népének egy része az, aki a különböző platformokon keresztül bántja őt.

Gabinak emiatt nem egy nehéz időszakban volt már része, de soha nem került padlóra, képes volt ellenállni. Ezek a nehéz időszakok pedig csak erősebbé tették, illetve megihlették, így bizonyos szempontból „szívességet” tettek neki az utálói. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Megható: így pihent Rácz Jenő várandós felesége mellett (videó)

Sokan vannak, de azok még többen, akik kedvelik és folyamatosan támogatják. Ez kiváltképp fontos számára, hiszen a rajongói azok, akik igazán előreviszik a karrierjében, ami egyre csak felfelé ível.

Legutóbbi egy különleges újévi koncert részese lehetett, ahol Mága Zoltán mellett lépett fel. Egy egy újabb olyan lehetőség volt számára, amire még nagyon sokáig emlékezni fog, jó szívvel gondol vissza rá.

Lapozó: 1 2

Megszólalt a martonvásári légibaleset egyik áldozatának édesanyja

Mint mondta, fiának nem temetése lesz, a tervek szerint búcsúztatón engedik el utolsó útjára.