Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

A kegyetlen fülöpi gyilkosság részletei: a rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost/gyilkosokat

Újabb részletek jelentek meg a kegyetlen gyilkosságról, aminek áldozata egy 70 éves nő, aki Fülöpön élt, és ott is hunyt el.

Fotó, illusztráció: Rendőrök helyszínelnek egy XVI. kerületi családi ház előtt 2021. április 30-án, miután az épületben holtan találtak egy férfit. Az esettel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói elfogtak egy nőt és egy férfit. A helyszíni körülmények alapján a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a BRFK. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy egy 70 éves nő gyilkosság áldozata lett Fülöpön, és a rendőrség már keresi az elkövetőt, elkövetőket. Sokakat megrázott az eset Hajdú-Bihar megyében, hamar elterjedt a hír, hogy mi történt.

A Tények riportjából kiderült, hogy az áldozatot két barátnője kezdte el keresni, akikkel eredetileg közösen szilveszterezett volna. Végül a tűzoltók találták meg a holttestét, már nem lehetett segíteni rajta. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A falubeliek is megrendülten vették tudomásul, hogy mi történt a nővel, akit mindenki szeretett. Szomszédai szerint a nő ismerhette gyilkosát, mert beengedte, várt valakit, aki felvágta volna neki a tüzelőt a hidegebb napokra.

Mások pedig arról beszéltek, hogy a kegyetlen gyilkos megpróbálta rágyújtani a házat, hogy eltüntesse a nyomokat. A nyomozók péntek óta vizsgálódnak az ügyben, minden apró nyomot begyűjtenek, hogy a lehető leghamarabb elfogják az elkövetőt vagy elkövetőket, ha többen voltak.

Saját férje késelte meg a drégelypalánki nőt, életveszelyesen megsérült

Az egyik szomszéd szerint azt mondják, nem egyedül volt a gyilkos, mert elég csúnyán elbántak a nővel. A Tények információi szerint a gyilkos legalább háromszor vágta fejbe az áldozatot.

A polgármester rögtön kiment a tűzhöz, mivel önkéntes tűzoltóként is dolgozik. Miután a tűzoltók átszellőztették a lakást, a mentők szembesültek azzal a ténnyel, hogy idegenkezűség gyanúja is a lehetőségek között szerepel.