Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Újabb vonatbaleset történt, ezúttal Kétegyháza és Lőkösháza állomások között

Röviddel a tapolcai tragédia után újabb vonatbaleset történt, ezúttal Kétegyháza és Lőkösháza állomások között.

...svg content...Fotó: Facebook/MÁV
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Mávinform információi szerint a baleset Kétegyháza és Lőkösháza állomások között történt. A vonat a Keleti pályaudvarról indult Bukarestbe, amely Békéscsabáról 9 óra 41 perckor ment tovább.

A tájékoztatásból kiderült, hogy a balesetkor a fény- és félsorompó jól működött, a vonaton senki sem sérült meg. Egyelőre nem tudni, hogy vannak-e sérültek, és ha igen, milyen állapotban vannak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Videón a 65 éves sofőr, ahogy majdnem elgázol valakit a XX. kerületben

„A helyszínelés végéig – várhatóan kora délutánig – szünetel a vonatforgalom ezen a szakaszon, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel. A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.