18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,89 Ft
Euró
401,45 Ft
Font
478,91 Ft
Bitcoin
63,602 $

Az ököritófülpösi gyilkosság: felesége megfojtása után fél liter hipót ivott és felvágta az ereit

Friss információk jelentek meg az Ököritófülpösön történt kegyetlen gyilkosságról, ahol egy 55 éves férfi végzett 27 éves feleségével, nem sokkal a szilveszteri koccintást követően.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Tények részleteket is közölt, kiderült, hogy a férfi a szilveszteri koccintást követően fojtotta meg feleségét. A férfi saját magával is megpróbált végezni, de még életben találtak rá.

Az áldozat rokonsága azt mondta, az 55 éves férfi az elmúlt fél évben betegesen féltékeny lett a 27 éves nőre. Többször is megverte, és volt olyan eset is, amikor fojtogatta, aki amiatt nem merte elhagyni a férjét, mert attól félt, hogy beváltja a fenyegetését. Soron kívül Súlyosabb büntetést szabnának ki a kokainos taxisra, aki 2020-ban Halgas Tibor focista halálát okozta

Végül hiába nem hagyta el, a férfi végzett vele, és addig fojtogatta, amíg meg nem halt. A pár 10 éves kisfia rokonokhoz került, míg a férfi várhatóan hosszú évekre börtönbe kerül, amiért kegyetlenül végzett a feleségével.

Hetekkel ezelőtt a nő már megjósolta tragikus halálát, előre jelezte a rokonoknak, hogy a férje végezni fog vele. Miután a gyilkos rájött, hogy a nő meghalt, saját maga tárcsázta a rendőrséget, majd fél liter hipót ivott és felvágta az ereit.

A tapolcai vonattragédia: fiatal sportolók az áldozatok között

A férfi az áldozat, Andi mellé feküdt, és így találtak rá a rendőrök. A gyilkosság hajnalban történhetett, az áldozat édesanyja még együtt szilveszterezett a lányával és vejével, de ekkor a pár között még minden rendben volt.

A férfi betegesen féltékeny volt, azt gondolta, hogy a felesége megcsalja őt. Halálosan megfenyegette a nőt a megcsalás vádja miatt, noha a rokonság szerint Andi még csak a házat sem hagyhatta el. A gyilkos férfit válságos állapotban szállították kórházba, jelenlegi állapotáról nincs információ.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Egymillió forintot ad egy magyar település, ha valaki odaköltözik

A településen jelenleg 3-5 millió forint közötti áron lehet ingatlant vásárolni, ami miatt a helyi vezetés reméli, hogy az egymillió forintos támogatás vonzó lehet az új lakók számára.