Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,76 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
465,30 Ft
Bitcoin
61,975 $

Idén is lesz Békemenet, kétszer annyi embert várnak, mint tavaly

A CÖF szóvivője szerint erőt kell mutatni, mert a Gyurcsány Ferenc egypártrendszert akar létrehozni.

...svg content...Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján tartott megemlékezés az Erzsébet téren 2021. október 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Czinder Tímea

Szerkesztő
TÉMÁK

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szóvivője újévi videójában jelentette be, idén sem marad el a Békemenet. Az eseményt március 15-re tervezik, és szeretnék, ha kétszer annyi ember gyűlne össze, mint tavaly október 23-án.

Csizmadia László elmondta, 2021-ben 340 ezer fős tömeg gyűlt össze, hogy meghallgassa Orbán Viktor beszédét az Andrássy út és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében. Azt is kiemelte, már most el kell kezdeni a felkészülést, mert Brüsszelnek bizonyítani kell, a magyarok számára pedig erőt mutatni – számolt be az ATV.

„Minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon” – idézte a 444.hu a szóvivőt.

Csizmadia szavai szerint az ellenfél padlón van, Márky-Zaj Péterrel lyukra futottak, a háttérből pedig Gyurcsány Ferenc mozgatja a szálakat, aki egypártrendszert akar létrehozni. A jelenlegi kormány munkáját azonban méltatta, szerinte csodálatos emberekből áll, akik lázasan dolgoznak az állampolgárok javára.

Korábban Arató Gergely frakcióvezető-helyettes az Egyenes Beszéd vendégeként azt követelte, hozzák nyilvánosságra a busztársaságokkal kötött szerződéseket. Véleménye szerint az elmúlt évekhez képest is több embert buszoztattak a Békemenetre, és az embereknek joguk van tudni, mennyi közpénz ment el erre.

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.