Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,63 Ft
Euró
386,52 Ft
Font
450,58 Ft
Bitcoin
65,518 $

A hármas ikreket váró Rúzsa Magdi a kórházi ágyból jelentkezett

Nagyon sokan szorítanak Rúzsa Magdinak, hogy továbbra is minden a lehető legnagyobb rendben legyen vele és a magzataival.

...svg content...Fotó: Instagram/Rúzsa Magdolna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A női nem sok szempontból különleges és ők azok, akik biztosítják az emberiség fennmaradását. Hatalmas jelentőségük van a Földön, és ez mindig is így lesz, míg világ a világ.

Amikor egy nő életet ad egy gyermeknek, a dolgok hamar megváltoznak körülötte. Valójában ez a folyamat már akkor beindul, amikor megfogan a magzat, és elindulnak az izgalmas úton, együtt. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Rúzsa Magdi is így tett, de arra talán soha nem számított, hogy egyszerre három gyermeknek adhat életet. Ritkaság, amikor valaki három gyermekkel várandós, de egyúttal talán a legkülönlegesebb is.

Tóth Gabi akkora házibulit csinált, hogy ennél nem lesz jobb (videó)

Magdi kifejezetten szép édesanya, nagyon jól áll neki ez a terhesség, és erős nőként állja a kihívásokat. Ne feledjük, három gyermek háromszor akkora kihívást is jelent, mint normál esetben, amikor egy nő egy gyermekkel várandós.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.