Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Shane Tusup és Szabó Zsófi szilveszterkor

Nagyon boldog a sztárpár, és ez szilveszterkor sem volt másképp, amit közösen ünnepeltek a családdal.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Shane Tusup nagyon nagy karriert futott be Magyarországon, sokat tett azért, hogy Hosszú Katinka 110%-ot hozzon ki magából a versenyeken. Ennek meg is lett az eredménye, Katinka a vártnál is sikeresebb lett, akinek a tehetsége ritka kivételes.

A 33 éves edző élete azóta nagyban megváltozott, 2019-ben elvált a legendás sportolónőtől, és azóta külön utakon folytatják tovább. Tusup nemrég Palik Lászlónak adott interjút, amelynek ideje alatt igyekezett rávilágítani arra, hogy mennyire összetett a munkája. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Többször is az év edzőjeként írhatott róla a sajtó, imádja a munkáját, és mindent megtesz azért, hogy fejlődjön. Ehhez természetesen a jó magánéleti háttér is szükségeltetik, amit már Szabó Zsófi jelent számára.

Az RTL Klub sztárja sem számított arra, hogy egy nap Tusup lesz a párja, de így lett, nagyon boldogok. A kapcsolatuk még mindig frissnek mondható, talán ez az időszak a legizgalmasabb, amikor még nem tudunk mindent a másikról.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.