Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

Bakonyszentlászlón tűzijáték robbant fel egy férfi kezében, súlyosan megsérült

Mint minden évben, idén is voltak olyan súlyos sérülések, amik a szilveszteri szórakozásokhoz voltak köthetőek.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A mentők és a tűzoltók mellett a rendőrségnek is több helyszínre kellett kivonulniuk szilveszterkor. Ebben az időszakban általában gyakrabban érkeznek bejelentések, és a súlyos balesetek sem maradtak el.

December 31-én 12 óra és január 1-jén 6 óra között összesen 14 esetben 14 személlyel szemben indítottak eljárást országszerte. „Ezen termékek felhasználásához kapcsolódóan 1 súlyos és 5 könnyű sérüléssel végződő baleset jutott a rendőrség tudomására.” – írja a rendőrség. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Kiderült, hogy Bakonyszentlászlón egy férfi kezében felrobbant egy tűzijáték, aki súlyos sérülést szenvedett. Máshol is történtek hasonló balesetek, Szolnokon, Nyírcsahojban, Nemeskoltán és Ajkán okozott könnyű sérülést a felhasználójának egy-egy tűzijáték nem megfelelő használata.

Újév hajnalán robbant fel a családi ház Katymáron

Emellett Vas megyében egy autó oldalán, míg Békés megyében egy ingatlan redőnyén okozott kárt a tűzijáték.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.