Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,00 Ft
Euró
387,02 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
66,272 $

Újév hajnalán robbant fel a családi ház Katymáron

A Bács-Kiskun megyei településen történt robbanás után egy embert megtettek ki a tűzoltók a romok alól. 

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Robbanás történt a Bács-Kiskun megyei Katymáron, egy száz négyzetméteres, Szabadkai utcai háznál – közölte a Katasztrófavédelem hajnalban. 

A bácsalmási önkormányzati tűzoltók és a bácsalmási önkéntes tűzoltók kezdték meg a romok alá szorult férfi kimentését, miközben megérkeztek a helyszínre a a mentők és a bajai hivatásos tűzoltók is. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A félig összedőlt romok alól sikerült kimenteni a sérült férfit, akit a helyszíni ellátást követően a bajai kórházba szállították.

A tűzoltók egy gázpalackot is találtak az épület közelében, amelyet biztonságos helyre vittek. 

A baon.hu azt írja, hogy a detonáció hatására a ház középső része a tetőszerkezettel együtt beomlott, a félig beomlott épület bármikor teljesen összedőlhet. A robbanás után az ablakok darabjai a redőnyökkel és a keretekkel együtt az út túloldalán landoltak. 

A helyi információk szerint a kimenekített férfin kívül nincs más sérült. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a robbanást, a hatóságok a szakértők bevonásával vizsgálják az esetet.