18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Rácz-Gyuricza Dóri egy nagyon intim téma kapcsán szólalt fel

Gyuricza Dóritól nem idegen, hogy ehhez hasonló témákra is felhívja a figyelmet, ami egyeseknek tabu, de fontos róluk beszélni.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóri
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gyuricza Dóri igyekszik adni is a tartalmaival, és ezt már számtalan alkalommal bizonyította. Édesanyaként rá is egy teljesen más világ vár, és közben a teste szintén átalakul. Ezúttal ezzel kapcsolatban egy nagyon fontos témában szólalt fel.

Érdemes elolvasni ezen sorokat, még a férfiaknak is, mert sokan még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy min mennek keresztül a nők. Fontos megérteni őket, az okokat, és az egész témát, amiről igenis beszélni kell. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

„Egy kis TABU téma az év utolsó napjára! Rengeteg embernek van valamilyen fizikai vagy lelki problémája a nemi szervével kapcsolatban. Higgyétek el, SOKKAL több embernek mint gondolnátok.”

Gáspár Bea is nagyot bulizott Korda György és Balázs Klári fellépésén (videó)

„Én minden tekintetben szeretnék felkészülni a szülésre, így elkezdtem beleásni magam a témába és bizony mi mással lenne kapcsolatos a szülés élményünk mint a nemi szervünkkel.” – folytatta a posztjában Dóri.

„Hamar rá is bukkantam a www.intimtorna.hu-ra ahol egy magyar hölgy, Kriston Andrea módszeréről kezdtem el olvasgatni #ajánlás. Ez egy önrehabilitációs torna, amit óvodás kortól idős korig, nőknek és férfiaknak egyaránt megtanítanak, hogy javuljon az életminőségük”

Lapozó: 1 2

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth Rádió péntek reggeli interjújában tett fontos bejelentést az üzemanyagárakról.