Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

A Premier League-be csábítanák Griezmannt

A francia csatár nem a legjobb pillanatait éli Madridban.

...svg content...Fotó: EPA/Mariscal
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Antoine Griezmann távozott a Barcelonától, visszatért korábbi egyesületéhez, az Atletico Madridhoz, azonban a mai napig nem sikerült igazán felvennie a fonalat, ráadásul most már a koronavírussal is megfertőződött

A francia, aki mindezek ellenére élvezi edzője, Diego Simeone bizalmát, hét gólnál és három asszisztnál jár eddig a szezonban, de a teljesítménye kérdéses, és a szurkolók egy része nem bocsátja meg neki a Camp Nouba való távozását. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Azonban van olyan klub, aki szívesen látná, viszont ahhoz egészen Angliáig kellene mennie. A Sport a fichajes.com-ra hivatkozva azt írja, hogy Tottenham Hotspur fontolgatja, hogy ajánlatot tegyenek a világbajnok játékosért. 

Griezmann alulteljesítése kéz a kézben jár a piros-fehérek gyenge eredményeivel 2021 utolsó szakaszában: négyszer egymás után vereséget szenvedtek a La Ligában, ráadásul világossá vált, hogy milyen hiányosságai vannak a csapatnak. 

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.