Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,39 Ft
Euró
396,14 Ft
Font
469,50 Ft
Bitcoin
61,702 $

Eltűnt egy 14 éves kunszentmártoni lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri felkutatásához

A fiatal lánynak december 29-én veszett nyoma.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást folytat Pintye Rebeka eltűnése ügyében. A 14 éves fiatal lány 2021. december 29-én 19 óra 15 perc körül lakásáról ismeretlen helyre távozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eltűnt személy kb. 160 cm magas, telt testalkatú, barna szemű. Haja barna, hosszú, dús. Eltűnésekor fekete színű melegítő alsót, kék pólót, sötétkék színű dzsekit és fekete edzőcipőt viselt. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Pintye Rebekát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

A Mandiner szerint idén is klíma nélkül maradhat a 3-as metró

Az M3-as metróvonal kocsijain tapasztalható elviselhetetlen hőség évek óta visszatérő téma, ám a beruházás még a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) 2024-es üzleti tervében sem szerepel.

Tucatnyi kínai gép jelent meg Tajvan közelében

A tajvani védelmi minisztérium szerdán számolt be arról, hogy Kína újabb harckészültségi járőrözést hajtott végre a sziget közelében.