Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,04 Ft
Euró
402,11 Ft
Font
479,22 Ft
Bitcoin
63,815 $

Ismeretlen holttestre bukkantak Sárszentmihálynál, a rendőrség a lakosság segítségét kéri azonosításához

A rendőrség beszámolója szerint egy rendkívüli esetről van szó.

...svg content...Fotó, illusztráció: Bűnügyi technikus helyszínel 2021. május 3-án egy Szigetsor utcai ház előtt Dunavarsányban, ahol leszúrtak egy férfit. Az áldozat belehalt sérüléseibe, a támadók elmenekültek. Az egyik támadó feladta magát a helyi rendőrőrsön. Társát a helyszíntől három kilométerre, a település egyik utcájában elfogták a járőrök. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt.

A rendőrségre 2021. december 16-án délután érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Sárszentmihály közelében, a Nádor-csatornában egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestet találtak – az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak. Soron kívül Tragédia: elhunyt Sallai Nóra balesetben súlyosan megsérült kisfia

A férfi 50 év körüli, hozzávetőleg 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, arca kerek, borostás; haja 1-2 centiméter hosszú, világosbarna színű.

A rendőrök a helyszíni szemle során lefoglaltak egy nagyméretű, zöld színű, váll és oldalrészen fekete csíkkal, a gombrésznél és gallér résznél fehér szegéllyel ellátott inget.

Fotó: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképfelvételen látható ruhanemű alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon!

Mentelmi jog: Deutsch Tamás bemutatta a Magyar Péterről készült videofelvételeket

A Fidesz vezető politikusa bemutatta azokat a videós felvételeket, melyeket minden képviselő megkapott az Európa Parlamentben.