Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,122 $

Olyan formás Metzker Viki feneke, mint egy tökéletes sípálya

Igen meredek sípálya lenne, ha Viki formás fenekéről formáznák azt, a híres DJ vérében van a divat, az extravagáns megjelenés.

Fotó: Instagram/Metzer Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Minden sztárt másért kedvelik az emberek, valakit a karaktere miatt, valakit a megjelenése miatt, más másokat a tehetsége miatt. Sok szempont játszik szerepet abban, amikor valaki mellett letesszük a voksunkat, és követni kezdjük a közösségi médiában.

Nagyon nagy a harc a sztárok között, de azok, akik rendkívül természetesek és közben érdekesek is, folyamatosan fent tudják tartani az érdeklődést. Ennek egyik élharcosa a híres DJ, aki ráadásul még nagyon tehetséges is. Soron kívül Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a szombati napsütést, 23 fok is lehet napközben

Megszámolhatatlan buli van Metzker Viki mögött, aki az egyik kedvenc lemezlovasunk. Nehéz lenne szavakba önteni azokat a bulikat, ahol ő szolgáltatja a zenét, egyszerűen csak menjetek el, és éljétek át.

Exatlon Hungary All Star: Pap Dorcinak üzenik, hogy ne legyen annyira elszállva magától

Ez nem a reklám helye, ám Viki valóban kivételes módon ért a szórakoztatáshoz, és közben a megjelenésével is sokat ad hozzá a show-hoz, Nemigazán láttuk rajta ugyanazt a szettet, mintha végtelen lenne a ruhatára.

Lapozó: 1 2