Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Ámulnak Berki Mazsin a követők, valaki szerint az „új Mazsi” sokkal szimpatikusabb

Mazsi kisugárzása is megváltozhatott a szülést követően, és valószínűleg még sok olyan dolog van, amiről nem beszélt.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi és Berki Krisztián nagyon régóta vannak a média középpontjában, ami nem mindig jó. A nagy figyelem gyűlöletet is generálhat, amiben már bőven volt részük az évek alatt.

Krisztián az egyik legmegosztóbb személyiség a sztárok között, és ez időről időre Mazsira is kihat a közösségi médián keresztül. Voltak események, amik eldurvult a helyzet a kommentelők között, és képtelenség volt kézben tartani az irányítást. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Ebben más sztároknak is volt részük, például, amikor Dér Henit támadták egy-egy téma miatt. Mazsinak komoly tapasztalata van abban, hogyan kezelje ezt, de valami megváltozott a szülése óta, amit élőben közvetítettek, amely szintén erősen megosztó volt.

ByeAlex védelmébe vette Puskás Petit, hosszasan védte meg Bakács Tibor kommentje után

Krisztián felesége részben már beszélt arról, hogy ma más gondolatok vannak a fejében, és egyúttal bocsánatot is kért Hódi Pamelától. Később valószínűleg még többet fog beszélni ezen érzéseiről, csupán időre van szüksége.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.