Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,205 $

Arcpirítóian szexi dekoltázzsal jelent meg Kiszel Tünde a TV2 reggeli műsorában

Kiszel Tünde, a kortalan sztár, aki évtizedek múltán is le tudja nyűgözni a közönségét, a követőket és rajongókat.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tünde a neve az utóbbi időkben ismét erőteljesen forog a médiában, mintha egyre többet foglalkozna vele a sajtó. Tündét az egész ország ismeri, és nemcsak a legendás naptárjai miatt.

Közben a kislánya, Donatella is felnőtt, aki édesanyjához hasonlóan szép géneket kapott, és a férfiak odavannak érte. Rengeteg bókot kap, mint az édesanyja, aki még mindig nagyon csinos és dekoratív. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Tünde nem foglalkozik a korával, amivel példát mutathat az idősebb generációnak. A kor csak egy szám, nem több, az igazán fontos az, hogy mit látunk a tükörrel szemben, és odabent mennyire vagyunk elégedettek.

Szexi divatbemutatót tartott Britney Spears a hatalmas karácsonyfája előtt

Manapság már ott tartunk, hogy az egészen fiatalok is elkezdte a korukon agonizálni, ami nem túl jó előjel. El kell fogadnunk, hogy az idő múlik, a test pedig öregszik, de a lelkünk fiatal maradhat.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor határozott választ adott a Magyar Péter-vitára

A magyar miniszterelnök határozott választ adott arra a kérdésre, hogy fog-e vitázni Magyar Péterrel, a Tisza Párt vezetőjével.

Orbán Viktor kifejezetten kérte a budapestieket, mégis sokan mentek megnézni a Dunát

A magyar miniszterelnök is látta azokat a felvételeket, melyeken tömegek láthatóak, ahogyan a Duna közvetlen közelében bámészkodnak Budapesten.

Liptai Claudia szerint kevés ember tud úgy énekelni, mint Tóth Gabi

A Sztárban Sztár All Starsban adott olyan dicséretet Tóth Gabinak Liptai Claudia, amit a falra is kitehetne, annyira szép volt.