Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Az 50 éves szuper-szexi J.Lo mellbedobással nyert: hogy csinálja?

Teljesen jogos lehet a kérdés, mert Jennifer Lopez napról napra fiatalabbnak tűnik, noha már az 51. születésnapjára készül. A világhíres énekesnő legutóbbi képi igen „forróra” sikeredett.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Teljesen jogos lehet a kérdés, mert Jennifer Lopez napról napra fiatalabbnak tűnik, noha már az 51. születésnapjára készül. A világhíres énekesnő legutóbbi képi igen „forróra” sikeredett.

Jennifer Lopez „mindenki kedvence” is lehetne, hiszen nehéz lenne belekötni a hangjába, a tánctudásába és a filmvásznon is volt pár remek alakítása. Egy sokoldalú nő, aki mindig képes a megújulásra. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Egy nő esetében tiszteletlenség a korról beszélni, de amikor valaki ennyire gyönyörű és még mindig csúcsformában van, miközben természetes szépség is, képtelenség nem hozzátenni, hogy július 24-én 51 éves lesz.

A díva, aki énekes, színésznő, táncos, divattervező, producer és üzletasszony is egyben, az Instagramon az egyik legnépszerűbb celeb. Tesszük hozzá, nem érdemtelenül. A 124 milliós követőtáborával egy újabb reklámfotót osztott meg, melyen keresztül a Guess egyik termékét hordja.

A hófehér fürdőruhát mintha csak neki tervezték volna… Sokan szeretnének úgy kinézni, mint Lopez, akiből azonban csak egy van. A stílus ezúttal is megvolt, és kiegészítőként a körme is megkapta ugyanazt a fehér árnyalatot. A tipikus J.Lo-nézés pedig bennünket is megigézett… 

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/paris-hilton-az-ev-egyik-legszexibb-nyari-kepevel-allt-elo-alomno/

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.