Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,60 Ft
Euró
399,64 Ft
Font
480,04 Ft
Bitcoin
60,973 $

Exatlon Hungary All Star: emiatt tér vissza Virág Andris, és ebben változott

Virág András is nagy erőkkel készült az új megmérettetésre, miután az előző évadban kiesett a döntők előtt, ami nagy szívfájdalma volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Virág András nagyon nagy önbizalommal érkezett meg az Exatlon Hungary harmadik évadába. Az egyik későbbi feltöltés részeként mutatkozhatott be, és a nagy határozottsága nem mindenkinek volt szimpatikus.

Sok kritikát kapott a nézőktől, különösen azok után, hogy szerintük szinte mindig talált valami kifogást, hogy miért nem nyert. Küzdött, hajtott, ám a fő riválisa, Herczeg-Kis Bálint egyértelműen jobb volt nála. Soron kívül Felrobbant egy második világháborús amerikai bomba egy japán repülőtéren, hatalmas kráter keletkezett a helyszínen (videók)

Most azonban ismét megkapta a lehetőséget arra, hogy újra nekifusson a dominikai pályáknak, de még nehezebb dolga lesz. Még nehezebb dolga lesz, mert ott vannak a korábbi bajnokok, a legerősebb versenyzők, akik ellen nem fog beleférni a nagyobb hiba.

Exatlon Hungary All Star: Herczeg-Kis Bálint megmondta a frankót, izmosabb is lett?

„Azért térek vissza az Exatlonba, mert maradt 15 elszámolatlan napom, amit mindenféleképpen be akarok hajtani.” – mondta András a versenyek előtt, és arról is beszélt, mit csinálna másképpen.

Lapozó: 1 2