18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Videón, ahogy szörnyethal a 34 éves nő a Csömöri úton

Előkerült a felvétel a tragikus balesetről, mely a Csömöri úton történt, hétfőn hajnalban.

...svg content...Összeroncsolódott személygépkocsi Budapesten, a XIV. kerületben a Csömöri úti felüljárónál, ahol a gépjármû hajnalban szalagkorlátnak ütközött 2021. december 27-én. A balesetben egy 34 éves nõ a helyszínen életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szörnyethalt egy 34 éves nő, miután autójával egy felüljáró szalagkorlátjának csapódott. A tragikus baleset hétfőn hajnalban történt Budapesten, a Csömöri úton. A sofőr az egyenes úton hirtelen áttért a szembesávba és fékezés nélkül ment a korlátnak. A hatalmas erejű ütközéstől kitört a motor egy darabja. A nőnek esélye sem volt, hogy túlélje a brutális balesetet.

Óriási sebességgel érkezik a szürke autó, majd a felüljáró korlátjának csapódik – a brutális balesetet egy térfigyelő kamera rögzítette. Budapesten, a Csömöri úton haladt az autós, amikor hirtelen átment a szembesávba és fékezés nélkül a korlátnak csapódott.

Akkora erejű volt a becsapódás, hogy kitört a motor egy darabja; egy 34 éves nő vezette az autót, akit a tűzoltók emeltek ki a roncsból. Kolozsi Péter, az FKI helyettes szóvivője a Tényeknek elmondta, a balesethez a budapesti tűzoltók vonultak ki, és a bejelentést követő percekben meg is érkeztek a helyszínre, ahol egy nőt találtak az összeroncsolódott autóban.

A nőt kiemelték a roncsból és átadták a mentőszolgálat munkatársainak, az autó pedig a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a motor egy darabja kitört a helyéről, és a motorháztető eleje is felgyűrődött. A szélvédő szilánkosra tört, az egyik légzsák is kinyílt, a Tények azonban úgy tudja, a nő nem volt bekötve a baleset idején.

A mentősök azonnal megkezdték a nő ellátását, aki nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, a mentősök pedig sokáig küzdöttek a nő életéért, azonban már nem tudták megmenteni. A legszomorúbb pedig az ebben a tragédiában, hogy öt autós is elment a baleset mellett, mindezt fékezés nélkül, pedig tisztán látható volt, hogy súlyos baleset történt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.