18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Töltésen zavartalanul sétáló nőt rabolt ki két férfi

Letartóztattak két férfit, akik csütörtök este tulajdonították el erőszakkal a sértett ékszereit.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A megalapozott gyanú szerint a közeli erdőben lakó gyanúsítottak csütörtök este 6 óra körül sétáltak Szegeden az egyik garázssor melletti töltésen, amikor szembe találkoztak és beszélgetést kezdeményeztek a hazafelé tartó sértettel. A beszélgetés során az egyik férfi a nő mögé került és nyakát két kézzel átkarolva földre vitte a sértettet, majd teljes testével ráfeküdt – írta az ugyeszseg.hu.

Ezt követően a sértett ellenállása és segítségért kiabálása ellenére gyanúsítottak kivették a nő két arany fülbevalóját. A sértett a kezét ökölbe szorítva megpróbálta megakadályozni, hogy a gyűrűjét is elvegyék, azonban a férfiak a kezét szétfeszítve azt is eltulajdonították tőle. A rablók mindeközben a sértett száját kesztyűvel befogták és elvették tőle a nála levő ajándékokkal teli táskát is, majd a helyszínről elszaladtak. A két gyanúsított a sértettnek mintegy 200 ezer forint kárt okozott. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A nő a bűncselekmény következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el és kabátja is szétszakadt.

A társtettességben elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a két gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Az ügyészi indítványnak mindkét gyanúsított esetében a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott és elrendelte letartóztatásukat. A bíróság végzései nem véglegesek, azokkal szemben a gyanúsítottak és védőik a szabadlábon védekezés érdekében fellebbezést jelentettek be.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.