Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Karácsony estéjén gyilkolta meg barátját egy karddal

Megdöbbentő esetről számolt be a helyi rendőrség, mely karácsony estéjén történt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ricardo Cruz
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Missouri állami rendőrség beszámolója szerint karácsony estéjén, pénteken letartóztattak egy 32 éves nőt, akit megalapozottan azzal gyanúsítanak, hogy egy karddal meggyilkolta barátját.

A rendőrség egy sajtóközleményben tudatta, hogy a 32 éves Brittany Wilsont december 24-én este 11 óra után a barátja háza előtt találták meg, aki vérben ázva álldogált; a helyszínre kiérkező rendőrök pedig a gyepen kiszúrtak egy kardot, így a házba siettek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A FOX5 értesülései szerint a hatóságok a ház előtt megkezdték a nő kihallgatását, míg a nyomozók bejutottak a házba, ahol az alagsorban megtalálták egy elhunyt férfi holttestét, és megállapították, hogy egyértelműen egy szúrt seb miatt vesztette életét.

A hatóságok egyelőre nem adták ki az áldozat nevét, csak azután fognak bővebb tájékoztatást adni az esetről, miután értesítették az elhunyt férfi családját. A rendőrség letartóztatta a nőt, és bebörtönözték, a bíróság elé pedig gyilkosság és fegyveres bűncselekmény vádjával fog kerülni.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.