Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Akácmézet hívott vissza a Nébih, ha vettél belőle, semmiképp ne fogyaszd el!

Újabb termék került a Nébih górcsöve alá, ezúttal egy akácmézet hívnak vissza.

...svg content...Fotó: Unsplash/Arwin Neil Baichoo
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Nébih honlapján hívta fel a lakosság figyelmét egy termékvisszahívásra, melynek vizsgálata során kiderült, hogy nem megállapítható, honnan származnak az alapanyagok.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Klenáncz József termékét hívta vissza december 23-án, miután kiderült, hogy ügyfél által szolgáltatott dokumentumok alapján nem lehet megállapítani, hogy az A2 tétel milyen alapanyagok felhasználásával készült, és azt sem, hogy ezen alapanyagok honnan származnak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mindezek következtében a Nébih döntése nyomán az A2 tétel nem nyomon követhető, így egészséget veszélyeztető, nem biztonságos élelmiszernek minősül.

Ennek okán pedig minőségmegőrzési időre való tekintet nélkül elrendelték a termék forgalomból való kivonását és a fogyasztóktól való visszahívását, a Nébih pedig arra kéri a vásárlókat, hogy ne fogyasszák el a terméket, ha vásároltak belőle.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.