Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,821 $

Szédítően csinos és vonzó Messi szerelme bikiniben

Messi és családja láthatóan önfeledten nyaralta, távol Párizstól egy teljesen más környezetben.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi továbbra is Párizsban futballozik, amivel egy teljesen új karriert nyitott az életében. Ez egy igen komoly váltás számára, és még nagyobb a családjának. Hosszú évek óta Barcelonában éltek, és noha a francia főváros is Európában van, minden más a katalán lakhelyükhöz képest.

Az argentin világsztárnak a másfajta klímához is hozzá kellett szoknia, illetve nyilván a barátok sem költöztek Párizsba. Mivel Messinek több gyermeke is van, ez egy olyan döntés volt, amit többszörösen át kellett gondolniuk. Soron kívül Gyász: elhunyt Karsai Dániel

Így is tettek, majd Párizs felé vették az irányt, ahol nem lehet azt mondani, hogy az argentin klasszis parádézna. Szép lassan jobb formába lendül, ám Barcelonában eredményesebb volt, ugyanakkor csak két évre kötelezte el magát a franciáknál, és még mindig sok van hátra a szezonból.

Haaland mellett egy másik Raiola-sztárjátékost is elhozna a Barcelona

Természetesen a család az első, és olyankor a legboldogabb, ha velük lehet. Az aranylabdás rekorder szerencsés, hogy ilyen szép párja van, aki hosszú idők óta a szerelme, így a sikerek is közösek.

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.