Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Xavi feltétlen bizalmát évezik Barcelonában, már csak vissza kell nyerniük a formájukat a sikerhez

Ter Stegen és Frenkie De Jong Xavi feltétlen bizalmát élvezik, azonban ennyi nem elég ahhoz, hogy stabil helyük legyen a csapatban.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Xavi érkezése friss levegőt hozott a katalánok számára, újra láthatják a fényt az alagút végén, ehhez azonban arra is szükség van, hogy a korábban kulcsfontosságúnak tartott játékosok visszatérjenek a formájukhoz.

Két név van a keretben, akik mellett hatalmas a kérdőjel, az azonban egyértelmű, hogy kapnak esélyt a bizonyításra, és szeretnének is élni vele. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Ter Stegen számtalanszor mentette már meg a Barcelonát a nehéz helyzetekben, annak ellenére, hogy a mutatói nem kedvezők: 300 mérkőzésen 300 kapott gól. A helyzet azonban csak úgy oldódhat meg, ha a védelemben is eszközölnek változtatásokat, hogy a kapott gólok száma csökkenjen.

Xavi már kifejezte, hogy teljes mértékben bízik a németben, ezért Ter Stegennek már csak annyi a feladata, hogy visszataláljon önmagához, és újra azt a formát nyújtsa, amely miatt évekkel korábban a világ egyik legjobb kapusának tartották – írja a Sport.

Frenkie De Jong számos mérkőzésen elveszettnek tűnik, ami meglepő azután, hogy a tavalyi szezonban ő volt a keret egyik legstabilabb pontja. Tudják, hogy mire képes, nagyon jól szervezi a játékost, és a támadásban is sokat fejlődött, azonban a katalánok azt várják, hogy ezt a formáját újra megmutassa.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.