Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
62,457 $

Könnyeikkel küszködve osztottak meg részleteket a soroksári úti balesetben elhunyt nőnek a családtagjai

A 47 éves asszony december 24-én vesztette életét a Soroksári úton.

Fotó: Ütközésben összetört személygépkocsik Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton 2021. december 24-én. A balesetben egy 47 éves nõ a helyszínen meghalt. (MTI/Mihádák Zoltán)
Belföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A 47 éves édesanya ajándékvásárlásból tartott hazafelé, amikor egy BMW belecsapódott, majd az ütközés hatására a HÉV sínekre repült, és meghalt.

A Tényeknek nyilatkoztak az áldozat hozzátartozói, az áldozat élettársa és lánya könnyek között beszéltek az esetről. Elmondták, hogy két BMW versenyzett egymással, a buszsávban előztek. A balesetet okozó autó nyári gumikkal közlekedett az ónos esőben, míg a másik sofőrjének nem volt jogosítványa. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A nő élettársa elmondta, hogy mondta a 10 éves kisfiúknak, hogy díszítsék fel a fát, amíg anya hazaér, de ebben a pillanatban csengettek, és megérkeztek a rendőrök a szomorú hírrel. A kisfiú azóta sem tért magához, még mindig keresni az anyját, most egy ismerősnél van, hogy legalább valaki átölelje este.

A baleset okozóját könnyű sérülésekkel szállították kórháza, a szentestét már otthon töltötte.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.