Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Berki Mazsi ismét üzent, de ez vajon most kinek, kiknek szólt?

Egyre több a hasonló sejtelmes üzenet, miközben a követők csak találgatnak, hogy mi is lehet közte és a férje között.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony napján a sztárok nagyon magas sebességi fokozatra kapcsoltak, csak úgy záporoztak a posztok a karácsonyfákról, a közös pillanatokról. A követők érdeklődve figyelték az eseményeket, hiszen nem túl gyakori, amikor a hírességek beengedik őket a kulisszák mögé.

A közösségi média egyik előnye, hogy ezt is mindenfajta megerőltetés nélkül megtehetik az emberek. Gyakorlatilag pár kattintás, és máris kint van az exkluzív tartalom, kép, videó, üzenet. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Berki Mazsi az egyik legaktívabb, ritkán telik el úgy el nap, hogy ne posztolna valamit, igyekszik tájékoztatni a követőket. Jelenleg azonban többeknek hiányérzetük van azzal kapcsolatban, hogy nem tudnak mindent, hol maradnak a közös karácsonyi képek Krisztiánnal.

Korábban kaptak pár képet a követők egy karácsonyi fotózásról, de 24-ről, 25-ről és 26-ról még mindig nem. Mazsi közben sejtelmes üzeneteket posztolgat, most is hasonlóan tett, ezúttal a karácsonyról.

„Ne feledjétek! Ha a karácsony hiányzik valaki szívéből… a fa alatt nem fogja megtalálni.” – írta a következő sejtelmes üzenetében Mazsi, de nem tudni, hogy ez kinek vagy kiknek szól pontosan.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.