Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,78 Ft
Euró
399,24 Ft
Font
476,26 Ft
Bitcoin
62,118 $

Nemcsak betört az étterembe a budapesti férfi, még ki is szolgálta a vendégeket

Az ügyben érintett S. Róbert semmit sem bízott a véletlenre, két alkalommal még vendégeket is kiszolgált abban az étteremben, amit saját maga tört fel.

...svg content...Fotó, illuszráció: Kényszerítő eszközök bemutatója a Múzeumok éjszakáján a rendőrség Teve utcai székházánál 2021. június 26-án. MTI/Lakatos Péter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Amikor az ember azt gondolná, hogy a rendőrséget semmilyen új sztorival nem lehet meglepni, jön S. Róbert. A budapesti férfi vallomása szerint összesen több mint tíz alkalommal tört be különböző gyorséttermekbe, virágboltba, és egy alkalommal még egy hotel öltözőjébe is.

„Két alkalommal a feltört étterem pultjába is beállt, ahol alkalmazottat színlelve, étellel szolgálta ki a vendégeket.” – tudhattuk meg a rendőrség közleményéből. Kiderült, hogy amiatt szolgálta ki a vendégeket a gyorsbüfé feltörését követően, hogy elkerülje a lebukást.

Kegyetlen bosszút állt egy dunaföldvári nő volt élettársa Audiján

A 30 éves betörőt még december 15-én fogták el az utcán a XIII. kerületben. Nagyjából mindig ugyanazt a módszert alkalmazta, ami egy ideig működött is neki, de csak idő kérdése volt, mikor bukik le.

Orbán Viktor reagált a DK-s akcióra: „Egy újabb DK-s pojáca”

Orbán Viktor miniszterelnöknek megvan a véleménye a DK akciójáról, ami sokak szerint inkább kínos volt, mint hatásos.

Elkezdték elérhetővé tenni a Google Fotók új keresőjét, az MI dolgozik mögötte

A hírek szerint rövidesen széles körben is bevezetheti a Google azt az új keresőt, aminek köszönhetően már természetes emberi nyelven is lehet képeket keresni a Google Fotókon belül.