Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
63,481 $

Az agyunkat eldobjuk, így vezet egy F1-es világbajnok egy Ferrari F40-et (videó)

Nico Rosberg olyan lehetőséghez jutott, ami az egyik legnagyobb álma volt az élete során, és most teljesült.

...svg content...Fotó: YouTube/Nico Rosberg
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mielőtt rátérnénk a lényegre, említsünk pár szót Nico Rosberg-ről, aki véghezvitte azt, amit csak kevesen: nemcsak bemutatkozott a Forma-1-ben, hanem világbajnok is lett, és nem is akárhogyan, illetve nem is akárki ellen.

2006 volt az az év, amikor megérkezett a száguldó cirkusz világába, mint egykor az édesapja, Keke Rosberg. Nagy volt rajta a nyomás, hiszen a finn színekben nyert versenyző megnyerte a világbajnokságot. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Nico is megvalósítsa a nagy álmát, és utólag már mindenki tudja, élete legjobb döntését hozta meg azzal, amikor a meglepetésbajnok Brawn GP-ből lett gyári Mercedeshez szerződött.

Messi ennél lazább már nem is lehetne karácsonykor, gyönyörű a szerelme

Először Michael Schumacher csapattársaként bizonyított, majd jött Lewis Hamilton, akit csak az utolsó évében tudott legyőzni, de ez épp elegendő volt ahhoz, hogy magasba emelje a trófeát. A csúcson hagyta abba, azóta többek között egy nagyon nézett és sikeres YouTube-csatorna tulajdonosa, immáron több mint 1 millió feliratkozóval.

Rengeteg különleges autót tesztelt, és hozzá igazán minőségi videókat készített, érdemes megnézni ezeket a tartalmakat, még azoknak is, akik nem beszélik a nyelvet, mert így is átjön az életérzés.

Lapozó: 1 2

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.