Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Újabb halálos cápatámadás, a férfinek esélye sem lehetett

Újabb halálos cápatámadás történt, a férfin már nem lehetett segíteni, halott volt, amikor kihúzták a partra a testét.

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

A CNN beszámolója szerint az egyik kaliforniai strand közelében történ támadás, amiben egy férfi vesztette életét. A helyszín a Morro Bay volt karácsony este, amit a helyi kikötői hivatal erősített meg.

A kikötői közleményben foglaltak szerint a férfit kihúzták a vízből és nyilvánvalóan cápatámadás áldozatává vált, nem lehetett már segíteni rajta. A megyei halottkémi hivatal azonosította az áldozatot, és hamarosan értesítik a hozzátartozókat a tragédiáról. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A protokoll szerint addig nem hozhatják nyilvánosságra az áldozat nevét és korát, míg a rokonokat nem értesítették. A Morro Bay és az állami parkok területén található strandok jelenleg is nyitva tartanak, de a hatóságok arra utasították a strandolókat, hogy a következő 24 órában maradjanak távol a víztől.

Arra sürgetik a Pentagont, hogy készüljenek fel egy esetleges polgárháborúra

Mivel az időjárás és a szél tönkretette a szörfösök napját, nincs sok szörfös a helyszínen, de a biztonság kedvéért lezárták a területet.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.