Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
457,76 Ft
Bitcoin
62,593 $

Farm VIP 2: Holló megmondta a frankót, neheztel, haragszik Kammererre

Nem volt a legjobb a hangulat, annak ellenére sem, hogy Holló két társát legyőzve jutott be a döntőbe, jobban mondva az elődöntőbe, amit rögtön a finálé követ.

Fotó: Instagram/Fehér Holló
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fehér Holló szokásához híven nem kertelt, bevallotta, hogy neheztel Kammerer Zolira, amiért nem őt választotta maga mellé, hogy ott legyen egyenes ágon a folytatásban, hanem Buzás Dórit.

Három igazán erős versenyző került be a döntőkbe, ma este kiderül, hogy ki nyeri a Farm VIP második évadát. Nem okozhat meglepetést, hogy Zoli és Dóri ott vannak, talán az sem, hogy Holló szintén. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Ugyanakkor mindhárman kieshetek volna korábban, Dóri és Holló egy alkalommal hajszálra volt ettől. Hollónak Gyepivel és Diával kellett megküzdenie a döntőért, és nem örült annak, hogy nem őt vitte magával Zoli egyenes ágon.

Brutális: már attól izomlázad van, ha ránézel Dwayne Johnson karjaira

Holló elismerte, neheztel és haragos Zolira, meg irigykedik Dórira, de azt gondolja, hogy a barátok sokszor veszekednek, és mire visszamennek a házba, nem lesz gond. Továbbra is nagyon kedveli az olimpiai legendát, de most van benne egy harag.

Lapozó: 1 2