Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Farm VIP 2: Holló torkaszakadtából üvöltött, drámai és őrületes képsorok a döntő előtt (videó)

Fehér Holló szokásához híven igencsak erőteljesen ünnepelte meg a győzelmét, amivel biztosította a helyét a folytatásban, és már csak hárman vannak versenyben.

Fotó: Instagram/Fehér Holló
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP 2 minden eddiginél drámaibb kezd lenni, és egyúttal idegtépő is, hiszen óriási a tét. Semmit sem bízhatnak a véletlenre a versenyzők, akik már fáradtak is az elmúlt hetek miatt.

Több olyan versenyző is kiesett, akikről azt gondoltuk, hogy ott lesznek a fináléban. Gondoljunk csak Oláh Gergőre és Henry Kettnerre, de Gyepes Gábort is egészen nyugodtan ide sorolhatjuk. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A Gyepes-házaspár nagyon messzire jutott a játékban, és ismét benne volt a pakliban, hogy Póth Dia ejti ki a férjét. Végül nem így lett, kettejüket ejtették ki, méghozzá a fiatal Fehér Holló volt ez a játékos.

Tolvai Reni feneke olyan kerek, mint egy új bolygó

Holló már több olyan csatát is megnyert, ami hatalmas plusz energiákat szabadított fel benne, de ez most mindenen túltett. Beszédes képsorok következnek, amiket nem is kell igazán kommentálni, valóban önmagukért beszélnek.

Lapozó: 1 2