Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Bikiniben küld puszit Nicole Scherzinger, garantáltan zavarba jössz

Nem nehéz zavarba jönni Nicole Scherzinger formájától, és valószínűleg sok nő is ezen a véleményen lenne, mert a világsztár hétről hétre egyre bombább.

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindenkinek mást jelent a topforma, a bombatest, az álomnő, és még folytathatnánk a sort. Emiatt is jó, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, más dolgokat szeretünk, és más dolgokat tartunk fontosnak.

Ez a férfiak esetében sincs másképp, amikor megnéznek egy nőt. Megannyi eltérő vélemény fogalmazódott meg arról, hogy mi alapján döntjük el, hogy valaki tetszik nekünk vagy sem. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

A külső domináns hatással bír, de míg valaki imádja a nagyobb feneket, addig mások egyáltalán nem. Egykor a kis fenékforma volt a divat, és sokan ebbe az irányba igyekeztek eltolódni, majd szép lassan a nagyobb fenéktípusok kerültek előtérbe.

Kikiáltási ár felett kelt el Notorious B.l.G. brooklyni lakása

Kicsit hasonló volta helyzet, mint a mobiltelefonok piacán, ahol nagyról indítottunk, majd elértük az egészen pici formákat, később pedig újra minden növekedni kezdett. Most valahol középtájt álltunk meg, akárcsak a sztárok egy része.

Lapozó: 1 2