18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

A Nagy Ő: Annabella elmondta, lefeküdt-e Tóth Dáviddal

Nagyon sokan voltak arra kíváncsiak, hogy Tóth Dávid és Annabella lefeküdtek-e egymással a döntés előtti éjszaka, amit együtt töltöttek.

...svg content...Fotó: Instagram/A Nagy Ő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy visszhangot váltott ki Tóth Dávid döntése, aki Laurát választotta Annabella helyett. Már azzal sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy elküldte Fannit, aki „dobogós” lett, és meg is volt erről a véleménye.

Sok nézőhöz hasonlóan ráérzett, hogy Dávid és Laura egyáltalán nem illenek össze egymással, és ez elég hamar beigazolódott. Mindössze két hónap után szétváltak, de jóban maradtak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Dávid azóta Annabellával, és a többi lánnyal sem beszélt, leszámítva Laurát. Többen azt gondolták, hogy Dávid és Annabella lefeküdtek egymással, mivel a nagy döntés előtt az éjszakát együtt töltötték.

A Ripost a cikkében arról ír, hogy Annabella az Instagram oldalán keresztül tisztázta a dolgot. A mindig csinos és mosolygós lány több kérdésre is válaszolt, köztük arra, hogy mi történt azon az éjszakán.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.