Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő megmondta a frankót Németh Kristófnak, még a levegő is megfagyott

Rácz Jenő egy nagyon őszinte ember, és ezúttal is végtelenül őszintén beszélt az egyik versenyzőhöz, mert nem volt túl meggyőző a konyhai teljesítménye.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon-nagyon közel járunk ahhoz, hogy megtudjuk, ki nyeri a Konyhafőnök VIP legújabb évadát. Miután legutóbb Görög Zita távozott Németh Kristóffal szemben, már csak hárman maradtak versenyben.

Ezt azt jelenti, egyetlen egy lépésre vagyunk a nagy finálétól, közvetlen karácsony előtt fény derül arra, hogy ki a befutó. Nagyon nehéz lenne tippelni, de az tisztán látszik, hogy a két női induló még Kristófnál is erősebb lehet. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Zita elküldése előtt Jenő igen komoly és őszinte szavakat fogalmazott meg Kristófhoz, mert az első tányér nemigazán győzte meg, és előtte is voltak hibái: „Én úgy gondolom, egy nagyon őszinte ember vagyok, és most is az leszek. A tegnapi teljesítményed sem volt túlságosan meggyőző.”

Figyeld Vajna Timi lábait, és ami utána jön (videó)

„Azt gondolom, ez a hullám, amire te felültél, az szerintem inkább egy hullámvasút, és mivel őszinte vagyok, féltem nagyon Verát.” – folytatta Jenő, akinek már csak egy versenyzője maradt Tóth Vera személyében.

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.