Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Ismét remek hír érkezett a PlayStation 5 kapcsán

Minden gamer pontosan tudja, miről beszélünk, amikor a PS4 Pro-t sokan sugármeghajtású repülőgépekhez hasonlították.

Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Minden gamer pontosan tudja, miről beszélünk, amikor a PS4 Pro-t sokan sugármeghajtású repülőgépekhez hasonlították.

A PS4 technikailag felújított változata, amely már a 4K felbontás upscale-elt változatát is támogatja valljuk be, dizájn szempontjából parádésra sikeredett, azonban a hangjáról ugyanezt korántsem mondhatjuk el. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ha egy grafikailag megterhelő játékot futtatunk a konzolon, akkor annak ventilátorai olyan sebességbe kapcsolnak, hogy a zajok inkább egy felszálláshoz készülő űrhajóra emlékeztetnek, mintsem egy gamingre tervezett masinára.

Bár a PS4 Pro felhasználói meg vannak elégedve a teljesítménnyel, a kompakt kialakítás miatt a hangok csöppet visszavesznek az élményből. A jó hír az, hogy a következő generációs konzolnál ezeket a problémákat egészen biztosan el lehet felejteni.

A június 11-én bemutatott PS5-ről kiderült, hogy a futurisztikus formája mellett hatalmas méretekkel rendelkezik. Néhányan – főleg az Xbox fanatikusok – különböző mémeket készítettek a gépről, melyeken wifi routerként ábrázolták a Sony next-gen játékgépét, igaz, hogy ezen a vonalon visszakapták a gúnyolódásokat, mivel a Series X kinézete sokkal inkább egy unalmas fekete dobozra hajaz, mintsem egy jövőbeni konzolra.

A viccelődésen kívül egy valamit biztosra vehetünk – ez pedig a hűtés hatékonysága. A Sony azon dolgozott, hogy egyrészt egy brutális erejű konzolt építsen, másrészt kiküszöbölje a korábbi hibáit, beleértve természetesen a hangos ventilátorokat is.

A kiszivárgott fényképek és különféle elemzések alapján a PS5 hatalmas lesz, a nagysága mellett a V alakba beépített hűtőrendszer szinte hangmentes, csendes üzemelést biztosíthat. Nem kell tehát félnünk, jó ideig nem fog gondot okozni a konzolnak egy nagyobb gépigényű játék futtatása, mivel a komponensek profi módon lettek összeszerelve.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/a-meret-a-lenyeg-a-ps5-allitolag-egy-gigantikus-konzol-lesz/