Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

Farm VIP 2: az eddigi legnagyobb dráma, kiesett az egyik nagy favorit, Buzás Dóri sokat sírt

Egy nagyon izgalmas farmgyűlésen vagyunk túl, ami egyúttal azt is jelentette, hogy távoznia kellett egy sztárnak, így már csak öten vannak játékban.

Fotó: Instagram/Farm VIP
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Beindult a szokásos matek a farmgyűlés előtt, mindenki igyekezett megtudni a másiktól, hogy kire szavaz. Póth Dia teljesen természetesnek vette, hogy ő lesz az egyik párbajozó, és azt tervezte, hogy Buzás Dórit hívja ki.

Holló mindkét oldalnál igyekezett információkat megtudni, Dóri nem is igazán bízott benne, és Diáék is pontosan tudták, hogy a társuk csak saját magát próbálja védeni. Dóri az Exatlonban többször is volt mélyponton és feszült, most is valami hasonló kezdett kirajzolódni. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A fő gondot az jelentette számára, hogy mindenki evidensnek vette, ő fog párbajozni, független attól, hogy két nagyon erős fiú is van, akik ugyanúgy kiállhatnának. Mivel Gyepi védetté vált, rá nem lehetett szavazni, Dia pedig végtelenül nyugodtan várta az eseményeket.

Újabb gyűlölethullám indult Tóth Gabi ellen? Krausz Gábornál betelt a pohár

Az egykori klasszis sportoló is kiszúrta, hogy Dóri társai evidensnek veszik a fiatal lány párbaját, és szerinte ki kellene állnia magáért. Még a nagy esemény előtt Dórinak volt egy közös programja Gáspár Zsoltival, akit igyekezett megtanítani úszni. Nem minden a humorról szólt, hiszen a lány elsírta magát, mert nem tetszett neki, hogy a társak őt akarják harcba küldeni.

„Nem tudnám megcsinálni azt, amit ők csinálnak. Mindegyik saját magát védi, és engem küldenek oda, hogy oldjam meg, de közben meg tudom, hogy amúgy egyiknek sem számítok emberileg, mert tisztában vagyok vele, hogy ez egy játék.”

Dóri sírva tért vissza a házba, és elmondta, mi bántja. Henry-nak nagyon elege lett, és azt mondta, szavazzanak rá, kihívja Diát, majd az ügyességi feladat végén kiesik. Szinte senki sem várta ezt a gyűlést, Dóri drámai helyzete pedig megadta az alaphangulatot.

Lapozó: 1 2