Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Folyamatosan csökken a Real Madrid elfeledett sztárjának az ára

Tavaly nyáron még 50 milliót kértek érte, az ára azonban már jelentősen lecsökkent.

Fotó: EPA/Kiko Huesca
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Eden Hazard hosszú idő után újra a kezdőben találta magát, azonban csak kényszerből, azonban a játékos először nehezen lendült bele a hosszú kihagyás után, a második félidőben azonban megtalálta a közös hangot Benzemával, és a csapat egyik legjobbjává vált.

Ennek ellenére a vezetőségnek nem változott meg a véleménye, Ancelotti még mindig nem számít rá, ezért továbbra is fennmarad a távozók listáján, és várják érte az ajánlatokat. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A fichajes.net úgy tudja, hogy az elnök kizárta annak lehetőségét, hogy Hazard a téli átigazolási időszakban távozzon, hogy ne borítsa fel a csapat egyensúlyát a szezon utolsó szakasza előtt, hacsak nem érkezik hatalmas ajánlat, amelyre viszont nem számítanak.

A madridiak tavaly nyáron 50 milliót kértek érte, de ezt az összeget 35 kilóra csökkentették, bár pár millióval kevesebbet is elfogadnának, annak érdekében, hogy elvigye valaki Hazardot.

Remélik, hogy a Cádiz elleni második félidő felkelti a klubok érdeklődését. Jelenleg a Newcastle-nél merült fel a belga neve, aki már a Chelsea-nél töltött időszakában is pozitív benyomást tett a klubra.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.