Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi el tudja képzelni magát a fináléban

Schobert Norbi érzi magában az erőt, a kitartást, és a motivációt ahhoz, hogy ott legyen a Konyhafőnök VIP idei évadának fináléjában.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Norbi követte a feleségét, Rubint Rékát, aki korábban már versenyzett a Konyhafőnök VIP-ban. Most rajta a sor, hogy bizonyítson, és már meg is tette, különösen azok után, hogy a storke-ját követően is folytatta.

Sőt, már séfkabátot is kapott, immáron pedig az a célja, hogy ott legyen a legjobb kettőben, tehát a nagy fináléban. Három hónapon át készült a versenyre, több budapesti étteremben gyakorolt, és úgy tűnik, mindez kifizetődött. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Norbi az RTL Klubnak adott interjújában elmondta, a legnagyobb célja az volt a verseny előtt, hogy chefkabátot kapjon, és el is érte ezt. Veszíteni már biztosan nemfog, hiába esne ki, mert ott van a legjobb hatban, ami nagy dolog.

Gelencsér Timi elárulta, miért nem szerepel már az Exatlonban

Szerinte a legjobb hatban mindenki egyformán jó. „Mindenki egyformán győztes. El tudom magam képzelni a fináléban is, de ha ma kiesem, akkor is nagyon boldog vagyok.”

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.