Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,54 Ft
Euró
386,90 Ft
Font
450,13 Ft
Bitcoin
62,674 $

A Facebookot választották meg a világ legkevésbé kedvelt vállalatának

Szörnyű végeredmények születtek abban a felmérésben, amelyben azt nézték meg, mely cégek voltak 2021-ben a legnépszerűbbek és a legutáltabbak.

MTI/EPA/John G. Mabanglo
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Yahoo Finance kutatásából kiderült, meglepő módon a legjobb vállalatnak járó elismerést a Microsoft kapta meg, melynek hatására a cég részvényárfolyama 53 százalékos emelkedésnek indult.

A Meta, vagyis a Facebook anyavállalata ezzel szemben csúnyán leszerepelt – az 1 541 résztvevővel lebonyolított közvélemény-kutatás során megállapították, hogy az amerikai közösségimédia-óriás a legidegesítőbb az összes cég közül. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

A válaszadók egyébként két táborra szakadtak – egy részük szerint a Facebookon túl erős cenzúra létezik, ami korlátozza a szólásszabadságot, míg a csapat másik fele ezzel szemben azt sérelmezi, hogy a cég semmit sem tesz az álhírek terjedése ellen, ami a koronavírus időszakában igencsak nagy aggodalomra ad okot.

Az sem segített a Facebook megítélésén, hogy korábbi alkalmazottuk, Frances Haugen dokumentumokkal igazolta, hogy a cég saját VIP-listát vezet, a rajta szereplő politikusok és közszereplők pedig más bánásmódban részesülnek.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.

Április óta nem találnak egy 16 éves pécsi lányt

A 16 éves pécsi lány még április közepe előtt tűnt el, azóta sem tudni, hogy hol tartózkodik jelenleg, és mit csinál.

Keretet hirdet Marco Rossi, élőben adja a tv

Élőben közvetíti a televízió Marco Rossi kerethirdetését az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésre.