Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,17 Ft
Font
450,58 Ft
Bitcoin
71,128 $

Tóth Andi nem várt tovább, magasra tette a lécet

Aki kicsit is ismeri a fiatal énekesnőt, Magyarország egyik legismertebb sztárját, tudhatja, hogy Tóth Andinál sokkal többet jelent a karácsony, mint másoknál.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A karácsony valóban a legkülönlegesebb ünnepünk, ilyenkor minden megváltozik, ha már a környezet nemigazán, mert nagyon régóta nem volt olyan karácsonyunk, amikor mindent ellepett volna a hó.

Gyerekkorunkból azonban még emlékezhetünk ezekre az időkre, ahogyan a párkányon is állt a hó. Milyen szép idők voltak, amikor karácsony este kimentünk hógolyózni, és a nagy hótakaró miatt, mintha csak nappal lett volna. Soron kívül Újabb megrázó információk láttak napvilágot a halálos verőcei hajóbalesetről

Nem sok jobb dolog van annál, mint amikor halljuk a ropogó friss havat a lábunk alatt. Ebben manapság főként akkor lehet részünk, ha elutazunk, és globális szinten is romlik a helyzet.

Berki Mazsi: „Fogalmad sincs az életemről így meg sem kell értened!”

Tóth Andit azonban nehéz kizökkenteni az ünnepi hangulatban, és miközben a többség még abban reménykedik, hogy lehet pár strandos nap szeptemberben, az énekesnő fejben már máshol jár.

Lapozó: 1 2

Toni Kroos bejelentette a visszavonulását, utolsó meccseire készül

Toni Kroos úgy döntött, nem marad a Real Madrid játékosa, de máshol sem lép már pályára azt követően, hogy véget ér a közelgő Európa-bajnokság.