Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi majdnem kiesett, de ott van a döntőben, itt az új kieső

Egy sztárnak azonban távoznia kellett, közvetlen a döntő előtt esett ki, így már nincs esélye arra, hogy megnyerje a Konyhafőnök VIP nagy nyereményét.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A TOP6 versenyző a következő adásban magára öltheti a jól megérdemelt séfkabátot – olvashatjuk az RTL Magyarország összefoglalójából, amiből az is kiderül, hogy milyen ételeket készítettek a sztárok.

A sorsdöntő, utolsó középdöntős napon a tétnek megfelelő nehézségű feladattal állt elő a zsűri. A hírességeknek az eddig tanult konyhai fortélyokat kellett kamatoztatniuk, hogy bebizonyítsák, méltóak a Döntőhöz. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Óriások és törpék” ihlették a pultot, óriások, mint például szarvas, pulyka, marhafej, bölény steak, halibut, szépia, főzőtök, sütőtök, kígyótök, görögdinnye. Valamint törpék, mint törpeharcsa, sneci, bébipolip, bébi tintahal, szardínia, garnéla, bébi spárga, bébi répa, bébi cukkíni, bébikukorica, bébi spenót, bébi póréhagyma, bébi cékla, bébi articsóka, gyöngyhagyma, koktélparadicsom, zöldbab és spárgabab.

Nádai Anikó új orra egyre látványosabb

A feladat a kétféle méretű alapanyagok párosítása volt egy tökéletes főétel formájában. Görög Zita teljesített a legjobban, így ő felmehetett a galériára Tornóczky Anita mellé, neki már nem kellett részt vennie a második megmérettetésben.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.