Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Kigyulladt egy lakóház Londonban, legalább négy gyermek hunyt el

Hatósági beszámolók szerint legalább négy gyermek vesztette életét, miután kigyulladt egy lakóház London déli részén.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ricardo Gomez Angel
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő

Mintegy 60 tűzoltó rohant a helyszínre, hogy megpróbálják kimenekíteni a gyermekeket – számolt be róla a Times of India. Habár a gyermekeket kórházba szállították, nem sikerült életüket megmenteni, mind a négyen életüket vesztették.

Nem tudni pontosan, hogy hány éves gyermekekről van szó, sajtóértesülések szerint viszont rokonok voltak. Andy Roe tűzoltóparancsnok elmondása szerint „bénító szomorúságot” éreznek az eset kapcsán és részvétét kívánta a család felé. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Roe azt is elmondta, hogy az eset súlyosságára tekintettel pszichológiai tanácsadást ajánlottak fel a tűzoltóknak, arról viszont nem közölt semmit, hogy a szülők hol voltak az eset során vagy egyáltalán részesei voltak-e az esetnek. Hozzátette: vizsgálják a tűz okát, egyelőre nincsenek előzetes tippjeik.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.