Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Fény derült az olcsó és ügyes Samsung Galaxy A13 4G specifikációira

Habár a Samsung Galaxy A13 5G-s verziójának pontos részletei már december óta hivatalosak, a 4G-s változatról eddig nem lehetett túl sok mindent tudni.

Illusztráció/Twitter
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Mindez azonban hamarosan megváltozhat, mivel Indiában már megkezdődött mindkét típus gyártása, így elképzelhető, hogy nemsokára Európában is megjelenhetnek a piacon a pénztárcabarát okostelefonok.

A Sammobile jóvoltából idejekorán kiszivárogtak a Galaxy A13 4G specifikációi, amelyek alapján megtudhattuk, hogy sokkal erősebbre sikeredett a mobiltelefon, mint azt korábban az elemzők prognosztizálták. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

A Geekbenchre felkerült leírásból kiderült, a készülék szívében a Samsung saját fejlesztésű Exynos 850 chipje duruzsolhat, ami mellé 3 GB RAM memória párosul, arról viszont nem esett szó, hogy több memóriaopció is érkezik-e majd.

Az viszont már biztosra vehető, hogy a telefon megfelelő működését az Android 12 operációs rendszerre épülő kezelői felület biztosíthatja, és a Galaxy A13 4G egészen Android 14-ig megkapja a szükséges frissítéseket.

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.