Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Konyhafőnök VIP: nagy név távozott, az egyik favorit majdnem kiesett

Kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni a Konyhafőnök VIP-ban, hiszen legutóbb az egyik favoritnak tartott vagy annak gondolt versenyző majdnem kiesett.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Fördős Zé őrnagy és tábornokai, Rácz Jenő ezredes és Sárközi Ákos ezredes kőkemény kiképzést tartottak a középdöntős versenyzőknek – olvashatjuk az RTL Magyarország által kiadott összefoglalóban a szerdai adásnapot követően.

Egy újabb hírességnek viszont el kellett hagynia a konyhát, Csonka Bandi számára ért véget A Konyhafőnök VIP versenye. Az első bevetésen egy menetfelszereléshez hasonló csomagot kaptak a „katonák”, azaz a középdöntős versenyzők. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Konzerveket, mint májkrém és paradicsomos húsgombóc, zacskós porleveseket, valamint pászkát, szőlőcukrot, aszalt szilvát, jeges teaport, kakaóitalt és rágógumit szolgáltatott számukra a tábori kantin. A felsővezetés kifogástalan, éttermi minőségű, kreatív fogásokat várt a különlegesnek nem mondható alapanyagokból.

Így fog telni a karácsony Rácz Jenőéknél

A természet inspirálta a második pultot. A versenyzőknek különböző, természet ihlette alakzatokat és formákat kellett megjeleníteniük a tányérjukon. Halak közül választhattak rombuszhal, laposhal ás angolna közül.

Lapozó: 1 2

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.